Nedeľa rybolovnej techniky DMSR

Slovenský rybársky zväz v spolupráci s Deti a mládež slovenského rybárstva, o. z., Slovenským zväzom športového rybolovu – oddelenie deti a mládež, Mestskou organizáciou Slovenského rybárskeho zväzu Zvolen, Základnou školou s materskou školou Mateja Bela Funtíka v Očovej a Obecným úradom v Očovej organizuje prvý ročník edukačného podujatia zameraného na zdokonaľovanie sa v rybolovnej technike.

Rybolovnú techniku považujeme za mimoriadne dôležitú disciplínu v procese výchovy mladých rybárov. Ponúka množstvo príležitostí zdokonaľovať sa v rybárskych zručnostiach najmä počas mesiacov mimo rybárskej sezóny. Na podujatí získajú skúsenosti rovnako mladí rybári ako aj vedúci detských rybárskych krúžkov.

Dátum a miesto podujatia:

21. apríl 2024

Futbalové ihrisko, J. R. Poničana 739, 962 23 Očová

Časový harmonogram:

8.45 – Registrácia

9.00 – Otvorenie podujatia

9.30 – Ukážky a tréning terčových disciplín

10:30 – Súťaž D3 záťaž presnosť, D4 záťaž terč

12.00 – Obed

13.00 – Ukážka a tréning diaľkových disciplín

14.00 – Súťaž D5 záťaž diaľka jednoruč

16:00 – vyhodnotenie a záver.

Organizačné pokyny:

Deti si prinesú vlastné náčinie na rybolovnú techniku pokiaľ ho majú. V opačnom prípade budú mať k dispozícii náčinie na požičiavanie. Obed a pitný režim bezodplatne zabezpečí organizátor. Prihlásiť sa môžete do 17. apríla 2024 prostredníctvom elektronickej prihlášky buď hromadne (všetky deti prihlási vedúci DRK) alebo individuálne (deti, ktoré nechodia do krúžku ani klubu).

Petrov zdar

Deti a mládež slovenského rybárstva o. z.

Komentáre

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *